För alla Silent Hills fans har livet varit lite halvsurt. Det har inte kommit något nytt till spelserie sedan 2012, om man inte räknar in P.T från 2014. Nu finns det kanske en glimma hopp, då Konami har gjort en ny Silent Hill trademark.

Det är på Goverment of Canadas hemsida som en ansökan av Konami gjorts den 25 Juli i år, även om det inte står vad det handlar om så är det kopplat enligt ansökan till ” Video Games, Computer Games ” Så att det rör sig om videospel är ju inget tvivel. Det som är osäkert är om det gäller ett helt nytt spel eller om Konami bara har uppdaterat trademarken, som ska gå ut den 6 december i år. Så det kan vara så enkelt som att försäkra sig om att Silent Hill stannar i rätt händer.

Däremot om det skulle bli en ny HD Collection för Playstation 4, XBox One och Nintendo Switch lagom till Halloween (eller jul som kommer närmare varje dag) så skulle många nog fröjdas. Som tidigare nämnt har inget hänt för spelserien sen 2012, då Silent Hill: Downpour, Silent Hill: Book of Memories och Silent Hill HD Collection släpptes. Det närmaste har varit P.T som var en spelbar teaser för ett helt nytt spel, med The Walking Dead stjärnan Norman Reedus som huvudkaraktär och skulle vara ett samarbete mellan Hideo Kojima (Metal Gear Serien) och Guillermo Del Toro (Pans Labyrint, Barnhemmet, Shape of Water, Hellboy) Spelet las ner 2015, trots att P.T hade stor framgång, i samband med att Kojima lämnade Konami och Del Toro inte längre ville vara involverad i projektet.

Trots att spelet las ner så finns det ännu något för de som ville se dessa tre jobba tillsammans i det kommande spelet Death Stranding. För de som vill ha något med Silent Hill, det är bara att vänta och se vad Konami har tänkt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here