Netflix lägger ner DareDevil!Ännu en av Netflix’s Marvel serier skickas till giljotinen!

En efter en har nu avlivats av Netflix. Många fans har sen nedläggningen av Iron Fist och Luke Cage haft på känn att även DareDevil kommer gå samma öde till mötes. Vilket i slut ändan också hände.

Varför Netflix lägger ner Marvel serie, den ena efter den andra, kan bero på att Disney kommer lansera en egen streamingtjänst och som rättighets hållaren kanske vill att Marvel enbart ska finnas hos deras egen streamingtjänst. Det skulle också kunna vara så att DC Universumets serier helt enkelt varit bättre och mer populära att det inte lönar sig att försöka konkurrera ut dom just nu.
Eller så kanske intresset för superhjältar svalnat?

De senaste åren har vi sett många fler serier och filmer med anti hjältar i huvudrollen, som Venom och Deadpool. En trend som verkar fortsätta eftersom det görs fler filmer med “skurken” i fokus. 
Även skräck genren har gjort come back och ökat i popularitet. Nya Conjuring filmer, Netflix’s The Haunting of Hill House osv.

De Marvel serier som så länge finns kvar är Jessica Jones, vars tredje säsong spelas in just nu. Det är inte helt orimligt att de kommer använda nästa säsong för att binda ihop alla nedlagda seriers slut under en Jessica Jones flagg. The Punisher kommer även den få en till säsong och väntas att släppas under 2019. Kan va så att de väljer att sprida ut DareDevil och gänget över både The Punisher och Jessica Jones. Med stor sannolikhet kommer de två kommande säsongerna vara slutet för Netflix’s Marvel serier. 

Men oavsett har vi två serier med en varsin säsong till. Vad som händer efter det är det ingen som vet. Har vi tur så kommer det nya serier eller filmer, men kanske inte genom Netflix utan direkt från Disney. Vi får hålla tummarna och hoppas att framtiden bjuder på mer från våra hjältar och att detta inte var det sista vi sett av dom.

Hittills nedlagda serier:
Luke Cage
Iron Fist
DareDevil
The Defenders

Finns fortfarande kvar:
Jessica Jones
The Punisher

Bild Källa…

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here