Sony hade i veckan sitt första State of Play, en livestream där de visade på nyheter och uppdateringar till sina Playstation 4 spel. Det som nu följer är de stora snackisarna, som utan tvivel kommer få en taggad på vad Playstation har att erbjuda. 

Crash Team Racing Nitro-Fueled (21 Juni 2019)

Playstationklassikern Crash Bandicoot har redan fått en HD remake, som togs emot med öppna armar, och då var det självklart att ännu en klassiker involverande punggrävlingen skulle få en remake. Detta blir då racing spelet som kom 1999, och förutom finare grafik så kommer spelet innehålla exklusiva skins, banor och bilar. Se trailern här.

ReadySet Heroes (2019)

Mulitplayer spel med en spännande tvist, du och ditt lag kämpar mot ett annat lag igenom monsterfyllda dungeons och de som tar sig till slutet måste besegra varandra i en sista showdown. Samarbete utbyts mot sista person stående. Det finns ännu inget datum på när spelet släpps men infon säger någon gång under 2019. Se trailern här.

Five Night’s at Freddy’s VR: Help Wanted (April 2019)

Det populära skräckspelet kommer till VR, tillgänglig på PSVR, HTC Vive, Oculus och Steam. VR versionen kommer innehålla uppdaterade gamla nivåer från de tidigare spelen samt nya, skräckinjagande nivåer. Finn inget datum på när spelet landar förutom att det kommer ske nästa månad. Se trailern här.

Nyheter från PS4 State of Play 1

Concrete Genie (2019)

Det här spelet är efterlängtat, sen teaser trailern kom 2017 har nyheter varit väldigt få men nu vet vi iallafall att det kommer under hösten 2019. Spelet går ut på att skapa och färga i den fiktiva staden Denska, dessa skapelser blir sedan levande och färgerna man väljer påverkar deras personlighet. Den nya trailern har mer fokus på spelets story och vad man kan förvänta sig. Se trailern här.

 

Days Gone (26 April 2019)

Utvecklingen på Days Gone har varit igång sen 2015 och är en tagning på Zombiegenren. Spelet utspelar sig två år efter att en global pandemi dödat nästan hela mänskligheten, och har omvandlat miljoner till ”Freakers” som utvecklar sig fort. Playstation har redan haft ett par succéer inom zombiegenren, så ska bli spännande att se hur detta blir. Förutom ett datum släpptes också en story trailer. Se trailern här.

Mortal Kombat 11 (23 April 2019)

Fightingserien som fortsätter att leverera brutalitet i sin blodigaste form kommer tillbaka för elfte gången. State of Play avslutades med en ny trailer för spelet, där fler återvändande karaktärer visades: Liu Kang, Kung Lao och Jax kommer in i matchen igen. Trailern visar hur karaktärerna träffar på sina yngre jag, vilket hör ihop med handlingen då en gudinna vid namn Kronika ”Gudinna av tid” försöker stoppa Raiden från att påverka gångna händelser. Se trailern här.

Nej, jag glömde inte Iron Man för min suveräna kollega Josefin Möller har redan täckt det i en separat artikel. Så det var snackisarna från State of Play, är det något ni är riktigt sugna på? 2019 blir minst sagt spännande.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here