Natsume Inc., utvecklare och utgivare av familjeorienterade spel, presenterade idag tillsammans med Rising Star Games deras senaste spel som släpps till Nintendo Switch senare i år; Harvest Moon: One World

Harvest Moon är en anrik spelserie som tog sin början på Game Boy med det första spelet som släpptes 1996, rätt och slätt namngett Harvest Moon, och sedan dess har denna gulliga bondesimulator kommit att bli älskad av personer världen över för sin charm.

Harvest Moon: One World kommer bli det senaste spelet i denna långa serie spel och är just nu under utveckling med en helt ny spelmotor och ny grafik. One World kommer att bli ett helt nytt sätt att utforska Harvest Moon-världen, men Hiro Maekawa, VD och koncernchef på Natsume Inc., försäkrar att det är något som både rutinerade och nya spelare kommer att gilla.

Kan du föreställa dig en värld utan tomater, jordgubbar eller till och med kål? I detta spelet i Harvest Moon-serien är det den situationen som spelarna kommer att befinna sig i. Endast en gammal bok ger antydningar om vad som en gång fanns … Genom en mystisk upptäckt kommer du att hamna i ett äventyr som inte bara utspelar sig i din hemstad utan också hela världen! Vilken typ av människor och platser väntar dig? Besök de underbara stränderna i Halo Halo och de snöiga bergen i Salmiakki och allt däremellan. En hel värld väntar på att utforskas.

Harvest Moon: One World kommer alltså att släppas under 2020 till Nintendo Switch, och Natsume Inc. utlovar mer information under de kommande månaderna.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here