Det händer mycket drama i overwatch gemenskapet just nu.

Min-seok ”OGE” Son är en professionell overwatch spelare som nyss blivit signerad av Los Angeles Gladiators. OGE har spelat professionell overwatch i overwatch league i 2 år som tank i Dallas Fuel.

OGE bannad från twitch 1Den 17 november pekar Flocculency ut OGE för att vara transfobisk efter ett missförstånd under en match, som sker när han streamar.

OGE, som inte har stora kunskaper inom engelska säger ”ok man” till Flocculency, en transexuell spelare och streamer på twitch, som anklagar honom för att vara transfobisk. Detta urartar sig. Vods på båda kanalerna var raderade och tweets var det enda beviset. Flocculency påpekar att OGE’s chat var transfobiska i hennes kanal. OGE försvarar sig med att han inte förstod mycket av vad hans chat sa vid tillfället.

De båda spelarna diskuterade detta privat, och har nu förlåtit varandra. Även om denna händelse är nu uppklarad verkar det som att OGE är bannad från twitch.

Vid tillfället av denna text har inte OGE sagt något om sin ban.

Flocculency skrev på sin twitter att hon och OGE har förlåtit varandra och att hon inte vet varför han är bannad, innan hon gjorde sitt konto privat.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here