Det är en fantastisk teknologisk era vi lever i, med olika former av möjligheter att ta del av film och spel via dem flesta teknologiska föremål(Mobil, tv, dator och bil) Rockstar släpper nu sin egen launcher där deras spel finns redo att köpas.

Rockstar Games har släppt sin egen launcher till PC, en plats där alla deras spel ska gå att köpa och ladda ner till din dator. På deras egna hemsida så står det följande ” /../ snabb och enkel tillgång till din Rockstar Games samling på ett enda ställe, för både digitala och skivbaserade titlar inklusive de köpta från andra olika digitala butiker. Du kan också använda Launcher för att handla nya Rockstar Games PC-titlar för att lägga till i din samling. ” Alla Rockstar spel under ett och samma tak, oavsett vart du införskaffat dem.

Bild från Rockstar Games

Du behöver logga in med Rockstar Social Club, vilket en bör ha om en spelade Grand Theft Auto V på PC, och sedan är världen öppen. Launchern kommer ha fler tillgångar än bara spelen utan också en cloud save funktion, möjligheten att hålla samlingen uppdaterad automatiskt samt att kunna följa nyheter från Rockstar direkt i launchern. Som tidigare nämnt så kommer spelen också gå att köpa via launchern.

Under en begränsad tid kommer det också ingå en gratis kopia av Grand Theft Auto: San Andreas vid nerladdning av launchern. Som det ser ut just nu finns de olika versionerna av Grand Theft Auto-Serien och L.A Noire, för att nämna några, uppe, men om detta kan innebära en framtid för Red Dead Redemption att komma till PC är osäkert men hoppfullt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here