Ryktena kring spelserien Half-Life är många och kommer och går i vågor, nu var det dags igen. Enligt ett nytt rykte ska en prolog till seriens andra spel, Half-Life 2, vara på väg och komma till VR.

Half-Life och dess utvecklare Valve, har uppnått lite av en meme-status runt om på internet, de fyndiga skämten och bittra kommentarerna är många. Mycket av detta grundar nog i ovissheten kring spelseriens framtid. Efter att Half-Life 2 kom ut verkar Valve ha lagt fokuset på andra saker men frågan när/om Half-Life 3 kommer att hända kommer ständigt upp, trots att det har gått så många år.

Men nu verkar det kanske som att Valve har satt ett nytt spel ur serien i produktion. Rykten som sagt, så ingenting är säkert just nu. Enligt ryktena ska det vara ett Half-Lifespel för VR (virtual reality) som kommer att lanseras tillsammans med ett VR-headset som Valve också håller på att utveckla, berättar nätverket Valve News Network.

Enligt Valve News Networks video ska nästa stora tillkännagivande som kommer från Valve handla om just detta beryktade spel. När och om det händer återstår att se. Som sagt så är all denna information bara rykten än så länge, så ta det med en nypa salt tills vidare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here