Spel med Suicide Squad kommer 2022

0
97

Under helgens DC FanDome livestream presenterades det en hel del nyheter, bland annat nya film- och speltrailers. Här kommer ytterligare en; Suicide Squad: Kill the Justice League släpps till konsol och PC 2022.

I trailern får vi se Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot och King Shark sitta och tjafsa med varandra medan Metropolis håller på att bombas sönder.
Plötsligt dyker Superman upp, men han är dock inte den Superman vi alla känner, det här är en ond Superman som hejdlöst dödar folk.
Om undertiteln på spelet, Kill the Justice League, är en ledtråd så går det nog att anta att onda versioner av Batman, Wonder Woman och resten av gänget kommer att ha en roll i det här äventyret.

Spelet utvecklas av Rocksteady Studios, kända för Batman: Arkham-serien, och de spelbara karaktärerna kommer att vara de vi ser i trailern; Harley Quinn, Captain Boomerang, Deadshot och King Shark. Alla fyra har egna personliga vapen, Harley Quinn har sitt baseballträ och grapple guns, Deadshot använder sina armkanoner och jetpack, King Shark har två köttyxor och någon sorts mega kulspruta och till sist Captain Boomerang som slåss med en (wait for it) boomerang.
Spelet kommer att vara för en till fyra spelare, så du kan antingen spela tillsammans med tre kompisar eller på egen hand och byta mellan karaktärerna hur du vill.

Suicide Squad: Kill the Justice League kommer till Playstation 5, Xbox Series X och PC under 2022.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here