Spelare gör om hela Dragon Ball Z introt i No Man’s Sky

0
64

Spelare har ibland en fantastisk fantasi och kreativt, särskilt om det innebär att kombinera flera gemensamma intressen. Kombineringen av två av ens favoritsaker, samt en hel del timmar för att samla på sig material och sedan några fler timmar bakom ett redigeringsprogram, kan ofta leda till magiska saker: Som i det här fallet när Youtube användaren Wonce slog ihop No Man’s Sky med Dragon Ball Z.

Wonce laddade upp videon där två världar möttes, spelet No Man’s Sky möter animen Dragon Ball Z, och i en minut och fyrtioåtta sekunder så slås dem ihop till ett. För alla som vill kombinera en nostalgitripp med fin grafik så är detta videon för just er, det enda som kan vara avgörande är att introt är den japanska ” Head Cha La ” istället för den kanske lite mer catchiga engelska ” Rock the Dragon ” men det är dedikationen som räknas.

Video har just nu över sjuttiotusen visningar och stiger alltmer i popularitet, vilket är förståeligt då det verkligen är ett slitsamt jobb som gjorts samt att det verkligen är precis ruta för ruta som videon gjorts.

Kolla in videon häruppe och lämna egna tankar vad ni tyckte om den.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here