WORLD OF WARCRAFT® CLASSIC

Återupplev en tid med äventyr i World of Warcraft Classic, Blizzards kommande kreation baserat på den ursprungliga versionen. Innan de sju nya expansionerna implementerades fanns det en ursprunglig episk resa i Azeroth, en resa som blivit kännetecknet för nostalgi.

Återupplev nostalgin i WoW Vanilla 1

Med WoW Classic är Blizzard inställd på att återställa och återskapa WoWs ursprungliga innehåll och spelupplevelse så autentiskt som möjligt. Res tillbaka för att hjälpa Mankrik på hans tragiska uppdrag i en tid innan Barrens delades mitt itu. Samla ihop dina vänner och raida Molten Core. Med ursprungliga förmågor och talanger får du uppleva forna glansdagar. Pröva på PvP i Tarren Mill, tävla om att bli Scarab Lord, rusta upp dig i Blackwing Lair och mycket mera.

Återupplev nostalgin i WoW Vanilla 2

Bekvämligheterna du blivit van med från Blizzard Battle.net så som din vänlista, UI förbättringar och alla de senaste uppdateringarna för att stödja spelarens nuvarande hårdvara kommer dock att finnas kvar, för att göra spelupplevelsen så smidig som möjligt.

WoW Classic innehåller allt från WoWs ursprungliga lansering, från och med patch 1.12, den sista före expansionen Burning Crusade. Lanseringen sker sommaren 2019.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here