Diana Prince återvänder till bioduken, och det gör även Steve Trevor.

Den första trailern för Wonder Woman 1984 släpptes i dagarna, och precis som titeln skvallrar om utspelar den sig i mitten av 80-talet.
Förra veckan hölls Comic-Con Brazil och Gal Gadot var på plats för att prata lite om filmen. Hon berättade att när filmen tar sin början är Diana ”ensam, hon har förlorat alla sina vänner genom åren och hon gör vad hon behöver göra”.

Vi vet inte särskilt mycket om denna uppföljaren, men Warner Bros. har släppt en kort liten summering av vad fans kan förvänta sig.

Diana Prince comes into conflict with the Soviet Union during the Cold War in the 1980s and finds a formidable foe by the name of the Cheetah.

Cheetah i DCs serietidningar är känd som en av Wonder Womans ärkefiender och dök upp för första gången 1943 i Wonder Woman #6. Det här är även första gången som Cheetah är med i en live action film tillsammans med Wonder Woman. I den här filmen kommer Cheetah att spelas av Kristen Wiig.

Förutom Gal Gadot och Kristen Wiig, ser vi även Chris Pine igen i sin roll som Steve Trevor, lite förvånande med tanke på förra filmen men vi får se hur allt utspelar sig. Pedro Pascal är även med, och spelar rollen som den arrogante affärsmannen Maxwell Lord som kommer att drabba samman med Wonder Woman.
Patty Jenkins återvänder även som regissör från förra filmen.

Wonder Woman 1984 har premiär 5 juni 2020.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here