Helt nya Yoshi och Kirby-äventyr kommer snart till en konsol nära dig!

Det första spelet med Yoshi till Nintendo Switch, Yoshi’s Crafted World, kommer den 29 mars och Kirby’s Extra Epic Yarn släpps till konsolerna i Nintendo 3DS-familjen den 8 mars i år.

I Yoshis nya spel får du utforska en stor värld skapad av olika hushållsartiklar som till exempel lådor och pappersmuggar, och ta dig igenom dessa banor med olika teman och lösa pussel och hitta skatter.
Traditionella banor utlovas, men med överraskningar att se fram emot. Yoshi’s Crafted World kommer att ha både single- och multiplayer!

Yoshi's Crafted World och Kirby's Extra Epic Yarn kommer i mars 1
Källa: Nintendo

Kirby’s Extra Epic Yarn är en uppgraderad version av den hyllade klassikern Kirby’s Epic Yarn som ursprungligen släpptes till Wii.
I detta äventyr följer vi Kirby i en värld gjord av massor av garn och hemliga passager. I den här versionen kan Kirby även förvandla sig till olika kraftfulla fordon. Sannerligen episkt.

I Kirby’s Extra Epic Yarn kommer det även ingå minispel med bekanta ansikten såsom King Dedede och Meta Knight, nya möbler att möblera Kirbys lägenhet med och ett nytt Devilish-läge, för en mer utmanande spelupplevelse. Spelet kommer också att vara kompatibelt med amiibos, så har du amiibo-figurer ur Kirby-serien kan du använda dessa för att ge Kirby hattar och förmågor.

 

Yoshi's Crafted World och Kirby's Extra Epic Yarn kommer i mars 2
Källa: Nintendo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here