Copperbell - koppar som är värt guld! 1

Spelinformation

  • Finns till platform: PC (Steam), Nintendo Switch
  • (Spelat på Nintendo Switch)
  • Utvecklare: Zero Fun
  • Utgivare: Zero Fun
  • Genre: Indie, Platform, Äventyr 
  • Antal spelare: 1 spelare
  • Språk: Engelska
  • Släpps: 2020-03-27

“Help Copperbell defeat the demon!”

Du har nog inte hört historien om Copperbell tidigare: den lilla, men modige kopparklockan som beger sig ut på ett farofyllt äventyr för att besegra ondskan som slagit rot i den mystiska skogen. Men det är en kort och söt liten sagoberättelse som är minst sagt värd att uppleva!

Copperbell - koppar som är värt guld! 2

Som lilla (supersöta) Copperbell beger du dig ut i den stora, vida och skrämmande skogen med en liten klock-klapp i hand för att besegra all ondska som lurar där – och till sist den hornkrönte demonen som morföräldrarna varnat dig för.

På vägen går du igenom en magnifik fantasy-värld – helt handritad med tydliga penseldrag och små, fina detaljer. Varje område i spelet har sin egen unika och vackra miljö, fylld med lurande faror och massor av hemligheter att avslöja. Så som ett riktigt äventyr ska vara!

Genom ditt äventyr samlar du på dig guldmynt när du lyckas besegra fiender; dessa mynt kan du senare använda för att uppgradera olika slags stats: som attack-hastighet, gång-hastighet och antalet liv. Och det behöver du – inte minst till den sista striden!

Copperbell - koppar som är värt guld! 3

Musiken i Copperbell kan bäst beskrivas som mystisk, gammal folkmusik, som ger en mysig känsla till spelet. Vad som däremot inte gjorde det,utan snarare helt tvärtom,var det enerverande ljudet som Copperbell gör när han hoppar. Det var gulligt i början, men i slutet… så oerhört irriterande (så pass illa att jag var tvungen att stänga av ljudet).

Copperbell är ett riktigt unikt och gulligt spel som är perfekt för plattformsälskare men likaså kanske de lite mer oerfarna eller de yngre spelarna. Spelet är kort och sött (en skicklig spelare kan förmodligen klara spelet på en timme) och är perfekt för att höja mysnivån inför en stillsam kväll hemma; ensam eller tillsammans med familjen.

Copperbell - koppar som är värt guld! 4

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here