Super Mario 64 har fått en Odyssey modd

0
77

Trots en pågående pandemi så slutar inte folks kreativitet verka, särskilt inte hos moddare som brukar lägga ner mer tid på att göra om spel än vad andra lägger ner på att spela själva spelet.

Nu när vi alla är hemmasittande så har dörrarna att spela öppnats på vid gavel, för somliga är det att spela det en inte hunnit eller återuppleva gamla favoriter. Om det finns en gammal favorit att packa upp igen så är det nog Super Mario 64, särskilt med den nya modden.

Moddaren Kaze Emanuar, som gjort nästan allt so går att göra med Super Mario 64, som att ha allt i first-person perspective, låta en spela som Bowsette eller använda portal guns, är på det igen. Den här gången har de gjort en modd som låter en uppleva Super Mario Odyssey Super Mario 64, två spel i samma serie med 21 år emellan sig.

Modden går att ladda ner i samma video där Emanuar visar upp hur modden ser ut, själva modden har en speltid över tre timmar och har en del av de roliga mekanikerna från Odyssey. Spelare kan samla ihop 80 månar samt använda sig av Cappy mekaniken, genom att Mario kastar iväg sin hatt kan han förvandlas till någon av varelserna som hoppar omkring.

Så om du inte har något bättre för dig, upplev Odyssey på ett helt nytt sätt men på ett gammaldags sätt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here