Jag har alltid varit intresserad av att pröva dessa magsafe-skal med trådlös laddning. Jag har sett många ha dessa skal till sina telefoner men aldrig fattat grejen med det. Jag har dock ingen trådlös laddare för att kunna pröva skalets fulla kapacitet, men snart kanske.

Mobil och Ipad tillbehör från Zagg 1Jag har fått testa mobilskal från Zagg till min gamla Iphone 13 Pro som jag hade ett tag innan jag skaffade en ny telefon (Iphone 15 Pro). Även om mobilskalet är genomskinligt så är det väldigt stiligt (Har en exakt likadan till Iphone 15 Pro som går att ställa upp samt ladda trådlöst, känslan av skalet är desamma som till min gamla telefon). Den är inte helt platt och i samma höjd som mobilskalet, vilket gör att den har en stötskydd för skärmen. Jag är en person som ofta tappar min telefon och är verkligen i stort behov av ett skydd som minimerar risken för sprickor.

Mobil och Ipad tillbehör från Zagg 2Till detta fick jag en magnet som man kan fästa på mobilens baksida.
Min magnet valde jag i champagne rosa färg, den är metallisk och riktigt fin, sitter riktigt bra. Den är lätt att ta på och ta av med, nackdelen är att limmet kan lossna lite om man gör det alltför mycket.

Jag fick även en ny Ipad penna från Zagg som ser ut som en helt vanlig blyertspenna utan några svårigheter att koppa upp sig mot Ipaden.
Till det fick jag en extra spets (pluspoäng för det) och en laddare.
En av de få sakerna jag gillade med min förra penna var att man kunde använda samma Mobil och Ipad tillbehör från Zagg 3laddare som till iPhone. Denna måste man använda en extern laddare som är endast för pennan. Men det ska även gå att ladda den trådlöst.
Den har ett skönt grepp som gör att man får den där blyertspenna-känslan.
Den har även en liten topp som är bra om man vill klicka runt på andra appar utan att den ska vilja ta bort en app, vilket min förra penna gjorde.
Batteriet håller i ca 6 timmar, plus poäng!

 

Bild från Zagg.com

Jag är nöjd över kvaliteten av produkterna i den stora helheten.

Snabbinfo:
ZAGG CRYSTAL PALACE (449 kronor) – Mobilskal
* Förstärkt med grafen

Skalet är förstärkt med det nobelprisbelönade materialet grafen, är ett av de hårdaste materialen i världen. Hårdare än diamant, men mer elastisk än gummi, och upp till 200 gånger starkare än stål.

* MagSafe-kompatibel

Crystal Palace Snap är MagSafe-kompatibel och fungerar med de flesta trådlösa laddare

ZAGG INVISIBLESHIELD GLASS XTR3 (499 kronor) – Skärmskydd 
ZAGG InvisibleShields mest tekniskt avancerade skärmskydd. Det nya skärmskyddet filtrerar också bort blått ljus med hög energi (HEV), en synlig del av ljusspektrumet. Blått ljus hämmar melatonin, ett hormon som reglerar sömn och vakenhet. För mycket blått ljus från skärmar på natten kan störa dygnsrytmen och leda till sömnsvårigheter, uppvaknanden under natten och minskad skärpa och vakenhet dagen efter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here