De som väntar på något gott väntar oftast för länge, och lever hårt på hoppet i alla dess former. Detta är fallet för alla som väntar tålmodigt på att Bioware ska leverera Dragon Age 4, och hoppet är just nu en tweet från deras officiella Twittersida.

Spelutvecklaren Bioware, som ligger bakom de två stora spelserierna Mass Effect och Dragon Age, tog till sin egna Twittersida under måndagen för att dra uppmärksamhet till att Dragon Age firar tio år. ”Idag markerar 10 år av Dragon Age! I år är vi glada över att delta i gemenskapens fest den 4 december och fira ett decennium tillsammans i världen som vi alla älskar. Vi ses 12/4 för Dragon 4ge Day! ” 

Bioware teasar om Dragon Age 4 1
Biowares tweet

För tio år sedan den 3 November släpptes den första delen i Dragon AgeSerien, Dragon Age: Origins, som togs emot positivt av spelare och kritiker. Uppföljaren Dragon Age II kom 2011 och den tredje delen i universumet Dragon Age: Inquisition kom 2014. Sen dess har det varit tyst från Bioware om spelserien skulle få en fjärde medlem, tills Game Awards 2018 då dem slängde fram en trailer som hade namnet ” The Dread Wolf Rises ” och satte igång alla fansen om hoppet för ett nytt spel.

Om tweeten faktiskt är en indikation på att Dragon Age 4 kommer få uppmärksamhet den 4 December, genom någon form av trailer eller annan officiell information, eller om det bara är för att locka fansen till att fira Dragon Age hela vägen fram till december. Vad tror ni? Hur tänker ni fira tio år av en fantastisk spelvärld?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here