Hideo Kojimas efterlängtade framtidsdystopi Death Stranding släpps nu i dagarna, och en hel del väl bekanta ansikten vet vi redan att vi kommer att få se. För Kojima, som har ett stort filmintresse, har den rörliga bilden varit en stor inspirationskälla. 

Ett par kända ansikten från Hollywood har alla ledande roller i Death Stranding, men utöver dem dyker det även upp fler personer från både tv, film och spelindustrin, låt oss ta en titt!

Norman Reedus som Sam Porter Bridges

Alla får en kändis-cameo i Death Stranding 1
Källa: Kojima Productions/Sony

Huvudkaraktären Sam är en kurir som levererar bud runt om i det raserade landskapet åt företaget Bridges.
Norman Reedus har gjort sig känd för många i rollen som Daryl Dixon i tv-serien The Walking Dead. 

Mads Mikkelsen som Cliff

Alla får en kändis-cameo i Death Stranding 2
Källa: Kojima Productions/Sony

Den mystiska militären Cliff som med sina övernaturliga krafter leder en grupp med skelettsoldater, spelas av allas favoritdansk Mads Mikkelsen. För bara några år sedan var Mikkelsen med i både Star Wars: Rogue One och Doctor Strange. Han är också känd för sina skurkroller i James Bond Casino Royale och Bryan Fullers Hannibal.

Léa Seydoux som Fragile

Alla får en kändis-cameo i Death Stranding 3
Källa: Kojima Productions/Sony

Den kvinnliga huvudrollen i spelet vid namn Fragile, jobbar tillsammans med Sam för att rädda människan från total utplåning.
Fragile spelas av den franska skådespelerskan Léa Seydoux, som för den internationella publiken är känd från filmer såsom Mission: Impossible – Ghost Protocol och James Bond Spectre. 

Guillermo del Toro som Deadman

Alla får en kändis-cameo i Death Stranding 4
Källa: Kojima Productions/Sony

Karaktären Deadman är en mystisk herre som är involverad med företaget Bridges inom den medicinska avdelningen.
Deadmans utseende är lånat från regissören Guillermo del Toro, känd för filmer såsom Pan’s Labyrinth, Pacific Rim och The Shape of Water.
Kojima berättade på Twitter förra året att han respektfullt ville låta del Toro ägna sig åt sitt filmskapande, därför skannades del Toros ansikte och kropp i 3D för att användas i spelet och hans röst och agerande gjordes av andra skådespelare.
Deadmans röst kommer att göras av Jesse Corti, som har haft ett par mindre roller i spel från Uncharted- och Metal Gear Solid-serien.

En till kändis som gästar presenterades nyligen, ingen mindre än Conan O’Brien, varför inte liksom? Den amerikanska komikern och talkshowvärden spelar rollen som The Wandering MC och när spelaren träffar på honom har han en väldigt söt utterhatt på sig.

Alla får en kändis-cameo i Death Stranding 5
Källa: Kojima Productions/Sony

The Wandering MC ger spelaren en utterkostym som inte bara är söt, utan också användbar. När Sam har på sig utterkostymen kan han simma lättare och inte spolas bort med strömmen. Kojima tweetade nyligen ett litet klipp med kostymen in action.

På O’Briens Youtube-kanal finns ett klipp där han åker till Tokyo för att hänga med Kojima på Kojima Productions huvudkontor och bland annat bli 3D-skannad.

Den brittiska regissören Edgar Wright (Shaun of the Dead, Hot Fuzz) får också vara med på ett hörn.

Till sist, nederländska Hermen Hulst som är medgrundare och verkställande direktör på Guerrilla Games (Horizon Zero Dawn) får också en liten cameo.

Tro det eller ej, det här är faktiskt inte alla kända personer som Kojima har lånat in till sitt spel och när det släpps kommer det säkert att dyka upp ännu fler.

Har ni någon favorit från den här listan eller någon ni hoppas på ska dyka upp?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here