Alla som väntar med spänning på Uncharted filmen, lugna er med dessa första bilder direkt från spoilermästaren Tom Holland.

Tom Holland, redan känd som Peter Parker/Spider-Man i Marvels Cinematiska Universum, har axlat rollen som Nathan Drake. Detta har varit känt sen länge men fansen har länge suttit utan någon tjuvtitt på insidan, något som nästan varit förvånande med Hollands otur av att spoila sina egna filmer.

Nolan North, som gjort rösten till Nathan Drake genom spelseriens gång, tog igår till Twitter för att ge lite till fansen att tugga på. North har fått vandra omkring och beskåda inspelningsplatsen samt träffa Holland, två Nathan Drakes i samma rum. Röstskådespelaren, som har fått en nästan legendarisk status i spelvärlden, visade sitt stöd för Holland som Drake och bjöd på några spännande bilder.

Holland skämtade samtidigt om att lägga upp en första titt bild, utan rädsla för att få sparken av Sony då han hade fått Norths godkännande. Vad som följde var exakt det, den första titten på Tom Hollands version av Nathan Drake.

View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Uncharted serien har fyra huvudspel, med äventyraren Nathan Drake, som startades 2007 med Uncharted: Drake’s Fortune och avslutades 2017 med A Thief’s End. Den kommande filmen ska vara en prolog till spelen och följa Drake i början på hans karriär. Förutom Holland står också Mark Wahlberg med på rollistan som Victor Sullivan, Drakes mentor. Övriga roller som inte fått några officiella namn är Antonio Banderas,  Sophia Taylor Ali och Tati Gabrielle. Filmen planeras att gå upp på bio 16 juli 2021, så en får hålla tummarna på att en trailer kommer inom en snar framtid.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here