Bildresultat för margot kidderDet har gått 3 månaders sen Margot Kidder dog. Margot Kidder spelade Louis Lane i de fyra Superman filmerna som kom under 70 och 80-Talet.

Margot Kidder har även varit med i flertalet skräck filmer, tv serier sedan dess. Några av dom är Huset som gud glömde, Law and Order och The L-Word.

Margot har länge kämpat med mental ohälsa och efter en bil olycka föll hennes liv samman. Olyckan gjorde henne rullstolsbunden i flera år och hindrade henne från att kunna jobba som skådespelare. På senare tid delade hon även med sig av sin sjukdom som idag kallas Bipolär sjukdom och blev en talesperson för mental hälsa.

Med detta med sig delar nu Margot Kidder’s dotter med sig av sina tankar och känslor kring sin mammas bortgång. Dottern berättar att det är en väldig lättnad att nu kunna tala öppet om att Margot Kidder tog sitt liv.

Rättsläkaren har fastställt att dödsorsaken var en självförvållad överdos av alkohol och andra substanser. Mer information än så har inte gjorts offentlig.


Lider du själv av mental ohälsa? Det finns hjälp organisationer som brinner för att hjälpa människor i nöd – Klicka här för att se vart du kan vända dig

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here