Sony har lagt upp en plan för en ny Marvel Film, med sikte på att låta filmen komma ut under 2021. Från vad som går att tolkas verkar det vara en Spider-Man relaterad titel.

IGN skrev i förra veckan om det nya projektet, med information tagen från Jeff Bocks Twitterkonto ERCboxoffice även känd som Exhibitor Relations CO. Kontot lägger upp information relaterad till filmer men har främst fokus på att visa hur det går för filmer när det kommer till box office. Den 11 Februari kommer en tweet från detta konto som satte igång en hel del tankar. ” Sony’s nät fortsätter växa. ONÄMND SONY/MARVEL film satt för Oktober 8, 2021. ”

Sony äger fortfarande rättigheterna till Spider-Man, men har samarbetat med Marvel för att låta Peter Parker få vara en del av deras enorma universum. Efter en turbulent sommar där det verkade som att Marvel skulle behöva släppa spindeln helt till Sony, så slogs en deal fram där Kevin Feige ska producera den tredje Spider-Man filmen och behålla Spidey i MCU.

Sony har däremot äventyrat på egen hand med sina karaktärer med Venom från 2018, en film som inte var en del i Marvels universum men använde sig av en av Spider-Mans mest fruktade skurk Venom/Eddie Brock och med den kommande Morbius som verkar utspela sig i Marvels etablerade universum. Då den tredje Spider-Man filmen är planerad till sommaren 2021 och Venom 2 till hösten 2020 så kan detta bara innebära att det blir en introduktion till en ny karaktär.

Spider-Mans universum saknar inte karaktärer att använda, det finns gott om skurkar och andra som fått jobba under titeln Spider-Man. Dörrarna står fortfarande helt öppna för en Sinister Six film, särskilt då Morbius trailern visade Michael Keaton i rollen som Vulture igen, Venom är redan etablerad samt så har Woody Harrelson gett oss ett smakprov på Carnage i post credit scenen för Venom. Det finns en del att gräva i där, samt så gjorde också Into the Spiderverse stor succé när den kom ut så chansen kanske finns att få återse Miles Morales.

Detta är än så länge spekulationer men vad hoppas ni på? Något hjälteaktigt eller skurkigt? Får se vad tiden ger oss.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here