Netflix har en vana att ge sina tittare det de inte riktigt hade förväntat sig, och göra det riktigt bra. Så kan Netflix lyckas med en Resident Evil Tv-serie?

Resident Evil spelserien har lämnat ett säreget märke på spelvärlden sen debuten 1996, serien erbjuder både zombies i alla former och dödliga virus utan liknelse. Filmserien som påbörjades 2002 med Resident Evil där Milla Jovovich spelar huvudrollen Alice har tagit världen med storm och gjort filmserien till den största baserad på ett tv-spel.

Det har länge ryktats om att streamingföretaget Netflix har velat slänga in sig i pengafabriken som är Resident Evil, spelen som är megasuccéer och filmserien som dragit in över en biljon totalt, men nu verkar det som att vi är ett steg närmare att ryktena blir sanna. För några dagar sedan lades en beskrivning upp på Netflix Media Center, som beskrev vad som låter som en Resident Evil tv-serie.

Fast lika snabbt som den lades ut försvann den också, men tack vare Wayback Machine finns den fortfarande uppe för allmän beskådan. Trots att detta är allt som finns än så länge så kanske vi får hålla ett extra öga på Netflix om det skulle visa sig stämma. Bara framtiden kan avgöra.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here