Tekken 7 regissören Katsuhiro Harada har varit väldigt ärlig med sina känslor när det kommer till hans twitter, frågar fansen något så kommer han svara precis som han själv tycker passar. Finns väl både för och nackdelar med det, särskilt när han skriver om att han är trött på att vara PK.

I en serie tweets efter att ett fan har frågat om möjligheten att inkludera en nordisk viking till fighter spelet, skriver Harada att han skulle vilja anta utmaningen men att i dagsläget skulle folk klaga på att det blev en stereotyp. Han fortsätter därefter med att säga att individens identitet kommer att bli homogeniserad, att alla kommer gå omkring i jeans och t-shirts utan tryck för att designen skulle kunna förolämpa någon. Nästa tweet skriver han att han blivit ” väldigt trött på att försöka undvika potentiella kränknings problem. ” Efter att fans har skrivit för att visa sitt stöd avslutar han med att säga ”Oroa er inte, vi kommer göra vad vi vill.”

För några timmar sen så svarade Harada på en tweet där användaren ChriSm1th anklagade honom för att vara rasist, sexist och homofob med att säga att att personen inte förstått den första konversationen och missförstått den. Följaktligen fortsätter han genom att säga ”Ni kommer nu förstå att jag är ’trött’ på dessa missförstånd och missförstånd.”

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here