Snart kommer du att kunna spela flera tv-spel genom bilen. Åtminstone om man ska tro kryptiska tweets skrivna av Teslas VD Elon Musk, rapporterar ShackNews.

Om du är en av de där männskerna som har råd med en Tesla kan det hända att du har en drös roliga – eller fåniga – saker att se fram emot.

Företagets VD Elon Musk gick nämligen under fredagen ut på Twitter och tillkännagav att:

”Superrolig mjukvara kommer till alla TESLA S/3/X-bilar innan helgerna! Romans-läge, toaletthumor & fler tv-spel.”

Vad nu det betyder är svårt att säga, speciellt eftersom herr Musk verkar ha gjort det till lite av en paradgren att vräka ur sig underliga saker på Twitter. Men Tesla och tv-spel i samma mening låter ju inte helt fel.

Naturligtvis var det ett gäng Twitter-användare som reagerade på uttalandet och ville veta mer om vilket typ av spel vi kan förvänta oss i den nya, påstådda satsningen.

Elon Musk svarade då att de försökt få licensen till Mario Kart från Nintendo, men att spelföretaget tydligen (och föga förvånande) ska ha vägrat.

Sedan tidigare har den tweetande VD:n gått ut med att flera gamla Atari-klassiker redan finns gömda i Tesla-bilarnas senaste mjukvaruuppdatering. Bland dessa ska finnas spel som Asteroids, Lunar Lander och Missile Command.

Så om du äger en Tesla och vet vad du gör, så ska det alltså gå att spela bland annat dessa spel i din bil redan idag. Denna funktion ska dock enligt uppgifter (som tur är) bara fungera när Teslan är i parkerings-läge.

När det gäller Elon M:s nya kryptiska antydningar får vi nog helt enkelt tillsvidare hålla Twitter-öronen öppna efter mer konkreta nyheter.


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here