För några veckor sen lade Bungie upp en bild med uppdateringar och ändringar som skall ske, denna veckan har de uppdaterat denna bild.

Destiny 2: Veckans Update 1
https://www.bungie.net/en/Explore/Detail/News/46658

Exempel på förändringar som har skett är att Nightfalls unika belöningar har flyttats till Destiny Uppdatering 1.1.4. Dessutom har förändringar i exotiska vapen och utrustnings lådor blivit försenade till Destiny uppdatering 1.2.0 för att ge tid till att testa  och genomföra dessa förändringar.

Nästa veckan i uppdatering 1.1.3  kommer Nightfall poängsystemet som skrev om förra veckan att introduceras, även första versionen avPrestige Nightfall Challange Cards och emblem varianter.

Senior Design Lead Tyson Green har skrivit om kommande emblem och aura förändringar.

“Emblem i Destiny har noterats som ett dåligt samlar objekt med ett undantag för ett par exeptionella (och populära) emblem som visar noterbara prestationer. I D2 började vi skapa emblem som går mot det sistnämnda alternativet där vi lägger till stats på dem. Nu vill vi gå vidare i den riktningen och göra att emblem är ett sätt att visa sina prestationer.

Först börjar vi med att visa fler stats på emblem och gör så att dessa emblem mer tillgängliga till spelare som vill visa upp sina stats. Exempelvis kan Crucible emblem som visar vinster eller KDA (dödade/dödad/assister) kan man nå få tag på direkt från Shaxx efter 10 styckna Crucible rep-paket (om man inte får tag på dessa tidigare). Vi kommer även att introducera nya emblem som visar dina offer i player vs. player som visar vilken klass som mest hamnar i ditt sikte. ”

Destiny 2: Veckans Update 2

Något som jag även har skrivit i tidigare inlägg är att auras kommer att bli inbäddade i emblem istället för att vara egna objekt. Spelare måste fortfarande klara specifika utmaningar för att få dessa auras. Vissa kommer auras kommer att ge ditt lag en liten bonus, så när man ser en specifik aura vet man vem bonusen kommer ifrån.

Destiny 2: Veckans Update 3

Destiny 2: Veckans Update 4

Denna uppdateringen handlar mycket om de nya emblem som kommer att lanseras i veckan. De har även skrivit om några underhåll som kommer att genomföras denna veckan.

Gå in på Bungie och bläddra ner för att håll koll på alla underhåll som kommer att ske!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here