Titta på den första episoden i den nya Toy-Con Garage-videoserie för att upptäcka hur man kan använda sin Toy-Con fullt ut.

 

  • Spelläget Toy-Con Garage låter dig välja mellan olika inputs och outputs, så kallade noder. Input-noder kan till exempel innebära handlingar såsom knapptryckningar eller rörelser medan output-noder innebär reaktioner såsom ljudeffekter eller vibrationer. Utöver detta finns det mellan-noder som låter användare ställa in olika kriterier såsom räknare eller timers.
  • En input-nod kan till exempel vara att lätt skaka Joy-Con-kontrollen. En mellan-nod kan vara ett visst antal skakningar och en output-nod kan trigga en ljudeffekt eller ett blinkande ljud när de två andra händelserna har inträffat.
  • Genom att kombinera inputs och outputs med olika Toy-Con-projekt kan användare upptäcka fascinerande resultat. De kan till exempel styra RC-bilen med fiskespöet eller använda motorcykeln som ett instrument. Användare kan till och med uppfinna nya Toy-Con-skapelser med vanliga material som finns i hemmet.
  • Med en blandning av input-noder, mellan-noder och output-noder kan användare ha roligt och experimentera med enkla villkor (t.ex. om du gör detta, så kommer detta att hända) för att skapa nya upplevelser.

Läs mer om Nintendo Labo via denna länk: https://www.nintendo.se/nintendo-switch/nintendo-labo

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here