När Battle for Azeroth släpptes  hade vi tid på att levla och undersöka miljön innan Blizzard började komma ut med annan kontent. Men några veckor in i spelet har strömmen på nytt material kommit i en jämn ström. Nu har vi snart fått se alla världsbossar visa sig och det är därför ett ypperligt tillfälle att ta en närmare titt på dem.

Världsbossar i Battle for Azeroth 1

Världsbossarna roterar med att ha sin egen vecka de är upp på, och Zandalar och Kul Tiras roterar därför med att vara värd för dem. I Zandalar kan man stöta på Dunegorger Kraulok, Ji’arak och T’zane. I Kul Tiras finns däremot Warbringer Yenajz, Azurethos, The Winged Typhoon och Hailstone Construct.

I Vol´dun finns Dunegorger Kraulok som är en stor reptil, eller dinosaurie skelett för att mer beskrivande. Man kunde kalla honom en levande fossil. Han vandrar runt i öknen och med tanke på att han är en världsboss är han inte allt för massiv till storleken. Han hugger dock till hårdare än vad han ser ut att göra.

Han patrullerar längs sanddynerna, förblindad av ilska och smärta då han återupplever sitt dödsögonblick om och om igen. Den här bossen, precis som alla andra, droppar bara epic gear, vilket kan vara nice men inget man fortsätter farma vecka efter vecka.

Världsbossar i Battle for Azeroth 2
Källa

Högt uppe bland bergen i Zuldazar lever Ji’arak, en bevingad jätteödla. Att ta sig upp till hennes nästa ter sig omöjligt då höjden påverkar vår andningsförmåga, ja till och med för oss undeads. Så därför kommer hon nerflygande till marknivå alltid nu och då för att hitta föda. Det är under dehär stunderna man har chans att jaga ner henne.

Även här är det bara epic gear som gäller då det kommer till loot. Troligtvis är det gamla harnesker från tidigare byten. 😉

Världsbossar i Battle for Azeroth 3
Källa

Då vi tar oss norrut mot Nazmir kommer vi snart ha chans att stöta på och strida mot T’zane. Orsaken till varför jag skriver kommer ha är för att han i skrivandets stund ännu inte uppenbarat sig. Denna mystiska voodoo rör sig i Necropolis träsk och hans enda mål är att hitta fler själar att förtära.

Den första värlsbossen för BfA var Warbringer Yenajz. Honom kan man hitta Stormsong Valley där han håller sig nära Shrine of the Storms. Att strida mot den här bossen kan vara nog så intressant då området var man befinner sig i kan ge dig olika slags debuffs som du måste hantera utöver honom.

Världsbossar i Battle for Azeroth 4

Azurethos, The Winged Typhoon är Kul Tiras skräck och ses ofta ute på havet där han sätter skräck i sjömännen. Ibland flyger han in över land och kan ses landa på en bergstopp i Tiragarde Sound. Den här världsbossen har varit en av de svåraste hittills på grund av hans förmågor och läge. Han har en tendens att kasta upp en i luften och än så länge klarar du dig inte genom allt för många av dem innan du dör. Risken att slungas ner för branten är också stor.

Världsbossar i Battle for Azeroth 5
Källa

Drustvars urinvånare byggde sitt försvar för länge sedan och skapade då Hailstone Construct. Han finns kvar än idag men längs åren har hans syfte vittrat och han ser på alla som fiender idag, Horde och Alliance. Han är en kall jäkel som ser till att man får frost skador om man kommer för nära.

Världsbossar i Battle for Azeroth 6
Källa

I Arathi Highlands på krigsfronten finns ännu två världsbossar, The Lion’s Roar och Doom’s Howl. Dock finns det mycket att skriva om det området och därför tänkte jag ta upp dem här senare.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here