Jag var inte en av dem som spelade The Legend of Zelda: Breath of the Wild när spelet lanserades till Switch under förra året. När spelet sedan dök upp på diverse årslistor vid slutet av året började jag undra om spelet var lite överskattat.

Det var bara för någon månad sedan som jag och min sambo kände att suget efter en Switch hade blivit alldeles för stort, kort därefter bestämde vi oss för att spara ihop till en gemensam Switch. Ett av våra bästa beslut. Några veckor senare hade vi konsolen i våra ägor och The Legend of Zelda: Breath of the Wild var ett av dem första spelen vi köpte.

Nu så här ett okänt antal timmar in i spelet och tretton hjärtan senare kan jag bara säga att det är ett av dem bästa spelen jag har spelat. En mening som jag tenderar att säga lite väl ofta kanske, men närmare sanningen kommer vi inte.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild anpassar sig till spelaren. Äventyret formar sig vart efter du går och ingen resa är den andra lik. Vill du bara ägna dig åt lite hederlig carpe diem vid en horisont eller springa ikapp en flock med vildhästar – ja allt är upp till dig. The Legend of Zelda: Breath of the Wild rymmer oändligt med möjligheter och det är upp till dig som spelare att ta dig an dem i det här fantastiska äventyret.

Och ja.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild passar utmärkt till formatet.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here