Många var vi nog som satt klistrade framför skärmarna när serie-filmatiseringen av Neil Gaimans ”American Gods” släpptes förra året. Slutet av säsongen blev en actionladdad historia, med mer eller mindre överraskande avslöjanden och episka krigsförklaringar.

Nu är det så äntligen dags att peppa igång inför säsong två, som drar igång sina tio episoder på STARZ 10 mars och på Amazon Prime dagen efter.

Produktionen började redan förra våren, men försenades sedan – bland annat av att arbetsledande duon Bryan Fuller och Michael Green oväntat hoppade av projektet.

Jesse Alexander (som bland annat arbetat med serier som Lost, AliasHannibal, Heroes och CBS’ Star Trek: Discovery) ersatte under en tid Fuller och Green som showrunner. Även han hoppade dock senare av, och ersattes av Chris Byrne och Lisa Kussner.

Vi kan förvänta oss att återse de flesta av seriens gamla bekantskaper – men med ett par märkbara undantag.

Gillian Anderson som spelar Media i första säsongen beslutade efter Fuller och Greens avhopp att inte återvända i säsong två. Inte heller Kristin Chenoweth, som spelade Ostara/Easter, kommer att återvända i den kommande säsongen – av samma anledning.

Här nedan kan du se en liten förhandstitt som STARZ har släppt från den uppkommande säsongen.


MER LÄSNING:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here