Avengers: Endgame – Official Trailer

0
87

Whatever it takes.

En av årets mest hypade filmer är snart här och idag fick vi en sprillans ny trailer. Om någon mot förmodan skulle ha glömt hur förra Avengers-filmen, Infinity War, slutade med att ungefär hälften av alla karaktärer bokstavligt talat gick upp i rök så påminner denna trailern oss om att det tyvärr inte var någon hallucination.
En del flashbacks får vi också, från bland andra Captain America och Thor, för att visa hur långt de har kommit sedan deras historia tog sin början.
Med stora delar av Avengers-styrkan borta ska de som kvarstår samla all kraft de har kvar till att återställa ordning till hela världen, och den här gången får Hawkeye och Ant-Man vara med också! Precis på slutet får vi också se en glimt av Captain Marvel, vars egna film precis hade premiär förra veckan.

Trailern ger mig en liten dyster känsla, de som blev kvar är ledsna och uppgivna men ändå tänker de inte ge upp. ”Nu jävlar, en gång för alla!”-känsla ungefär. Jag är extremt spänd på att få se Captain Marvel i Avengers och hennes interaktioner med de andra karaktärerna. Men även hur Nebula kommer att utvecklas efter händelserna i Infinity War. Nebula har alltid varit en av mina favoriter i Guardians of the Galaxy, så jag har höga förväntningar för henne.

Avengers: Endgame har premiär om ungefär en och en halv månad, den 26:e april.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here