Avengers gameplay är äntligen här!

0
65

Som vi har längtat! Äntligen har en gameplay på Avengers spelet kommit!

Sen teaser trailern från 2017 har det varit väldigt tyst, tills tidigare i år under E3 då en hel trailer samt presentation av spelet dök upp från Square Enix. Det fanns en viss besvikelse över att inte få något gameplay under E3 men det är här nu, och det är fantastiskt.

Jordens mäktigaste hjältar har fullt upp med att slåss mot skurkar i denna närapå 20 minuter långa video, som då ska vara prologen för spelet. Thor, Iron Man, Hulk, Captain America och Black Widow får alla sin beskärda del på skärmen när dem slåss på Golden Gate bron samt en helicarrier (som vi känner igen från första Avengersfilmen) mot Taskmaster. Precis när det blir riktigt spännande är det över, och handlingen har lagts vid våra fötter fint och lugnt. I de snabba, korta, sekvenserna efter gameplayen ser vi vad som skulle kunna vara Ultron (Men jag har tvivel om det) men ser utan tvivel Hulken stå öga mot öga med Abomination.

Nu är det bara att vänta på 15 maj 2020 för den fulla upplevelsen, vilka fler skurkar som kommer dyka upp är ännu oklart men förutom våra vanliga Avengers kommer också Hank Pym och Kamala Khan dyka upp. Det kommer bli spännande utan tvivel, och jag längtar efter att få knocka ner skurkar med Mjölner.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here