För alla DC fans har drömmen alltid varit att kunna ta sig till Gotham, staden där Batman själv vakar över invånarna och bekämpar både småtjuvar och superskurkar. En svår dröm men Warner Bros ger oss det näst bästa: En Restaurang!

Gotham är en eftertraktad plats, förutom brottsvågorna och galna clowner som springer på gatorna emellanåt, och alla vill kunna ta del av den värld av klass, elegans och en smula maffia som byggts upp innanför stadens väggar. Warner Bros har bestämt sig för att ge folket det de vill ha, med en alldeles egen twist. Genom ett samarbete med Wonderland Resturants tar de sig ett hopp in i restaurangbranschen.

Den Londonbaserade restaurangen kommer ha namnet Park Row, döpt efter området som också är känt som Crime Alley där Bruce Waynes(Batman) föräldrar sköts till döds, och ska ha del olika sektioner. Gästerna kommer först träda in genom den ökända Batcave, därefter kan de välja mellan tre barer och fem olika typer av matupplevelser. För de som vill ta del av traditionell brittisk mat finns det Pennyworth’s (döpt efter allas favorit britt butler Alfred Pennyworth) För de som vill känna på sin mer kriminella sida är Old Gotham City rätt ställe, påminner om en svartklubb med kreativa cocktails, eller hoppa till en Harley Quinn dedikerad del som kommer ha fokus på sushi.

Batman tematiserad resturang öpnnar i sommar 1
Här kan gästerna slappna av WARNER BROS. CONSUMER PRODUCTS/DC COMICS/WONDERLAND RESTAURANTS

De två största delarna kommer vara Iceberg Lounge, efter skurken the Penguins egna nattklubb, och Monarch Theatre som ska bjuda på en smakupplevelse olikt något annat med en tanke om att utforska psykologin kring heroism genom mat. Priserna har redan indikerats att ligga runt 45£ per person förutom för den sistnämnda som ska ligga kring 120£ per person. Om mat och dryck ingår i priset får en ju verkligen hoppas.

Som det ser ut nu satsar Warner Bros på att slå upp dörrarna i sommar, så om du vill vara en del av Gothams elit eller skurkliga så kan en tur till London kanske ligga i semesterplanerna.

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here