Det är inte någon hemlighet att Dave Bautista länge varit intresserad av att vara delaktig i en Gears of War film, detta är ännu uppe i luften men vi som ännu väntar har fått något att trösta oss med: Bautista kommer till Gears of War 5.

Nu i veckan släpps det efterlängtade Gears of War 5 och redan innan spelet är ute så har det kommit en massa överraskningar, via Dave Bautistas Twitter kom den stora nyheten att även om han inte får vara med i filmversionen så får han iallafall vara med i spelserien. Mest känd för att spel Drax The Destroyer i Guardians of The Galaxy-filmserien och i Avengers: Infinity War samt Avengers: Endgame, men också för att brottas på WWE kanalen. Det har länge varit Bautistas dröm att få vara med i en Gears of War film, men då det varit få utvecklingar om det får man jobba sig runt problemet.

Bautista kommer till Gears of War 1
@DaveBautista

Från och med den 15 September kommer en kunna plöja igenom spelet som Dave Bautista, eller The Animal/Batista som han heter när han brottas i WWE, och detta är i samband med en kampanj mellan Xbox och brottningskanalen WWE. Kampanjen kommer slutföras med WWE sändningen av Clash of Champions och det är då Bautista kommer finnas tillgänglig, det enda som behövs för att låsa upp honom är att spela mellan den 15 September och 28 Oktober då kampanjen är helt slut.

Regissören Rod Fergusson, som har rollsatt och regisserat varje Gears spel, har gjort ett uttalande på Xboxs hemsida angående samarbetet med Bautista.

Vi började med fantasin om ’Batista som Marcus’, sätta Batista i Marcus ’rustning och började med Marcus’ manus. Sedan lade vi in ​​element av ’The Animal’ Batista i hans röst och på hans look genom att lägga till hans signatur Hollywood nyanser till hans karaktär, Batista var jättebra i båset och jag kan inte vänta på att både Gears och Batista-fans kommer få trampa ner lite Swarm som The Animal. ”

Så när du köper din kopia av spelet glöm inte bort att markera ner 15 September i kalendern och glöm inte att aldrig ge upp om dina drömmar, för likt Bautistas kan dem slå in.

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here