Blizzcon öppnade upp sitt event sent igår kväll med små snabba inblickar i vilka fortsatta  nyheter vi kan förvänta oss under helgen. Här är topp 5 nyheterna:

WARCRAFT III: REFORGED

Den kanske största nyheten som Blizzard avslöjade under öppningsceremonin var att de släpper en förnyad version av Warcraft III, som kommer ut 2019. Spelet är detsamma men grafiken och strukturen är uppdaterade.

OVERWATCH

Overwatch kommer få en ny hjälte. Ashe presenterades genom en kortfilm där hennes historia med NcCree kom fram. Man fick även en inblick i hennes fördigheter och de verkade minsann häftiga.

DIABLO IMMORTAL

Blizzard meddelade att de kommer släppa ett nytt spel i Diablo-serien där händelserna utespelar sig mellan Diablo 2.an och Diablo 3.an. Diablo immortal kommer komma till mobilplatformer och fortsätta vara multiplayer. Utvecklas i samarbete med NetEase.

HEARTSTONE: RASTAKHAN`S RUMBLE

Nästa expansion är trollbaserad och för första gången går händelserna i Heartstone och World of Warcraft ihop. Det här betyder att spelaren får en djupare inblick i WoWs händelser.

WORLD OF WARCRAFT CLASSIC

Efter 14 år av World of Warcraft återkommer spelet till sina rötter. Spelaren kommer kunna uppleva Vanillas forna glansdagar då man kommer kunna spela spelet som det var vid patch 1.12, vilket var den sista patchen före Burning Crusade släpptes. Spelare med aktiv speltid till WoW kommer få tillgång till Classic.

Blizzcons öppningsceremoni - fem nyheter 1

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here