Nästa inslag i de moderna stridigheterna attackerar i höst, 25e Oktober. De utlovar såväl en spännande singleplayer-historia som multiplayer-lekplats och ett cooperative-läge. Det kanske låter bekant men Dave Sohl på Infinity Ward lovar att vi kommer att få se en mer känslomässigt laddad story och mer mångfald bland huvudkaraktärerna än förr.

Nu ska vi tydligen även få se crossplay, då det nu ska bli möjligt för konsolspelare att möta PC-spelare, något som spelvärlden har bett om i decennier. De slopar också säsongspasset så det räcker att bara köpa spelet för att få tillgång till nya kartor som släpps efter hand.

Call of Duty: Modern Warfare - Nu blir det kvällen 1

Nu vankas det tydligen till och med en ny motor under huven, med storsatsning på immersion, både grafiskt och ljudmässigt. Volymetrisk ljussättning och 4K HDR kommer föra spelet närmare fotorealism än förut, och PC-spelare kan till och med se fram emot det extremt processor-krävande Ray-Tracing som siktar på att få grafiken att se ut näst intill som en pixarfilm i kvalité.

De har satsat på att återge realistiskt värmeseende då “Going Dark” är ett av spelets catchphrases. De som har hårdvara för det kommer att få en imponerande ljudbild med Dolby ATMOS och ny ljudsimuleringsteknik.

Call of Duty: Modern Warfare - Nu blir det kvällen 2

Spelet kommer till PC, PS4 och XboxOne den 25e Oktober 2019 och spelas online via Battle.net. För de som är supersugna finns det att förbeställa redan idag.

Och glöm inte att ha på er reflex i mörkret!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here