Vi hatar alla en fuskare. Alla har någon gång spelat online och stött på någon som fuskar, det finns inget som får en att koka över som när någon glider in och förstör. Men nu finns det hopp för Call of Duty: Warzone spelare som tröttnat på fuskare.

Infinity Ward, utvecklaren bakom Warzone, har tagit tag i de ökande rapporterna om fuskande spelare. Tidigare under april meddelade utvecklaren att de bannat mer än 70 000 spelare, vilket var en ökning på 20 000 sen deras senaste runda i mars. Detta är oerhört imponerande då spelet släpptes till PC, Xbox One och Playstation 4 den 10 mars, och har haft över 50 miljoner spelare sen det kom ut.

Taktiken är enkel, rapporterade fuskare hamnar i matcher mot varandra och kan därmed inte störa de vanliga spelarna med sitt fusk. Infinity Ward tog till Twitter för att dela med sig av nya uppdateringar.

För det första kommer spelare som rapporterat en annan spelare få bekräftelse om denne blir bannad. Fler säkerhetsuppdateringar och som sagt, fuskarna blir ihop slängda med varandra. Inom kort ska också det gå att rapportera spelare från Killcam och Spectate Modes, för att öka chanserna för att få tag i fuskare.

Så om ni spelar Warzone och har tröttnat på alla fuskare, det har Infinity Ward också gjort så förvänta er att se hårdare tyglar kring spelet i framtiden. Undrar hur fuskare mot fuskare slutar?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here