Äntligen vet vi när valvet öppnas och detta blir den 14 november 2018, det tillkännagav Bathesda Softworks på sin Showcase på E3 igår 10/6.

Todd Howard som är spelregissör på Bethesda Game studios berättade att de kommer göra ett Betaversion för Fallout 76, som blir ett online och multiplayerspel.

Förbeställning av Fallout 76 är det enda sättet att få tillgång till B.E.T.A. Besök då: fallout.bethesda.net/buy-now för att förbeställa spelet. Spelet kommer släppas på PlayStation 4, Xbox One, och PC.

Vi fick oss en liten teaser i och med den lilla trailer som Bethesda visade för bara några veckor sedan. Där får vi se det välskötta Vault 76, en plats som nämns i både Fallout 3 & 4.  Detta vault var avsett för att mänskligheten ska kunna bygga upp civilisationen igen efter det stora kriget. Ett krig som förstörde mycket av livet på jorden i och med en nukleär apokalyps.

Fallout 76 kommer utspela sig år 2102, bara 25 år efter det att bomberna föll. Det gör att detta spel blir det tidigaste spelet i spelserien Fallout!

 

 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here