Känt sedan tidigare så har en hel del filmproduktioner pausats i samband med COVID-19, filmer har fått senare premiärdatum än tänkt från början och ingen produktion verkar ha kommit undan. Inte ens The Batman.

Matt Reeves film om superhjälten Batman har haft en del surr kring sig sen den hamnade på kartan, med Robert Pattinson i huvudrollen och bara några officiella foton har filmen blivit en riktig snackis. Filmen har nu fått ett senare premiärdatum, från att vara planerad till 25 juni 2021 till 1 oktober 2021. Produktionen är nu satt på paus, osäkert på när den kan starta igen.

Det är inte bara denna Warner Bros produktion om DC hjältar som fått ett ändrat datum. Uppföljaren till filmen Shazam! har gått från 1 april 2022 till 4 november samma år. The Flash, solofilmen om superhjälten Flash som är snabbare än blixten, har fått sin premiär flyttad från 1 juli 2022 till 2 juni. Filmen kommer alltså ut tidigare än planerat vilket är en ovanligt positiv nyhet angående filmproduktioner. En DC film som inte fått ett ändrat premiärdatum är Black Adam med Dwayne ” The Rock ” Johnson i huvudrollen, som fortfarande har siktet på sin 22 december 2021 premiär trots att produktionen pausats.

Trots att produktionerna är satta på paus så är det ännu inte bestämt när de kommer sättas igång igen, i värsta fall kan filmerna få senare datum för att produktionen inte kan komma igång som planerar och i bästa fall kan de startas upp utan problem. Det är bara tiden som avgör. Märk om kalendrarna för dessa DC filmer och hoppas på det bästa.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here