Det bästa svampbob spelet kommer i flera språk

0
429

För de som inte kan få nog av den fyrkantiga svampen som bor i en ananas djupt i det blå, snart kommer den nya, förbättrade versionen av det bästa Svampbob Fyrkant spelet någonsin. På flera språk.

I juni förra året berättade spelutgivaren THQ Nordic att en remake utav Svampbob Fyrkant spelklassikern Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom var på gång. Spelet fick också Rehydrated tillagt i titeln, ungefär som remaken av Spyro serien fick namnet Reignited i titeln.

Sen april har spelet fått en del trailers, ganska mycket standard som andra spel (Gameplay, Pre-Order etc) Men innan helgen kom en trailer som visade upp de olika språk som spelet kommer i, svenska verkar inte vara ett utav de.

Spelet ska, förutom att vara en remake på det klassiska plattformsspelet från 2003, lägga till nya grejer som gör spelet ännu bättre. Ett multiplayer format, bättre grafik samt att det som klipptes bort från originalet ska få vara med nu (som att slåss mot en robot version av Bläckvard)

Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated släpps 23 juni till Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One och Microsoft Windows.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here