Overwatch får sin första roman. Skriven av Nicky Drayden.

Romanen släpps den 2 Juni och kan förbeställas redan nu.

Detta är sammanfattningen:

Berättelsen tar plats i den högteknologiska afrikanska staden Numbani. Människor lever i harmoni med omnics, humanioda robotar. Men när en terrorist hotar att krossa denna harmoni, en hjälte kallad Efi reser sig.

Efi har skapat robotar hela sitt liv, maskiner som ska hjälpa hennes samfund och hjälpa att skapa bättre livssituationer för människor. Men efter att hon är vittne till Doomfist’s katastrofala attack mot stadens OR-15 säkerhets robotar, känner hon sig manad att bygga något bättre, en sann väktare av Numbani.

Medan Doomfist söker att splittra harmonin mellan människor och robotar, skapar Efi en intelligent och godhjärtad robot, Orisa, döpt efter de starka andar som vägleder hennes folk. Orisa har mycket att lära innan hon är redo att besegra Doomfist, men Efi har mycket att lära hon också, speciellt när det kommer till att bygga och vara en hjälte.

När Doomfist samlar sina krafter, och stadens militärer chanslösa att stoppa honom, kan Efi forma Orisa till en hjälte av Numbani innan det är försent?

 

Denna action-packade romanen innehåller fan favoriterna Efi, Orisa, Doomfist och Lúcio i en helt ny originell berättelse direkt från skaparna av Overwatch team och kritikerrosade Nicky Drayden.

Redan nu går det att läsa en liten bit av romanen på overwatch egna hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here