Möjligheterna att streama videor, tv och film på Nintendo Switch är just nu begränsat till den amerikanska tjänsten Hulu, som knappt har någon närvaro i Sverige. 

Va? Kan Switch-användare inte kolla på Youtube på sin konsol? Inte ens Netflix?” tänkte jag när jag först hörde om detta, från mitt mysiga Playstation 4-hörn, där jag har tillgång till både Youtube, Netflix och HBO (för att bara nämna några få).

Men detta kan komma att förändras för Switch-användare inom kort. Användare på forumet ResetEra berättar att de får upp en Youtube-app som förslag när de söker efter spel på Nintendos hemsida. Där finns ingen produktsida ännu men loggan och förslaget i sökningen skvallrar om att något kan vara på gång.
Den franska hemsidan NintendHOME tweetade nyligen att de har märkt samma sak.

När Nintendo Switch lanserades i mars 2017 hade den noll streamingalternativ, Hulu tillkom inte förrän i november 2017. Netflix har också varit efterfrågat men Netflix själva säger inte mycket mer om ämnet än att ”de utforskar möjligheten” att kunna lansera Netflix på Nintendo Switch, om diskussionerna kommer längre än så återstår att se.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here