Ny Kingdom Hearts 3-trailer visar upp Tangled som ny värld i spelet

0
121

Hypetåget inför släppningen av Kingdom Hearts 3 fortsätter. Nu har Square Enix släppt en ny trailer om en av de nya disney-världarna som ska vara med i det nästkommande spelet. Det är inte mindre än Kingdom of Corona från Disney-filmen Tangled.

Sora, Kalle Anka och Långben träffar på den frisinnade, långhåriga Rapunzel och den charmiga tjuven Flynn Rider. Tillsammans går de ihop för att eskortera Rapunzel till kungariket och på vägen dit bekämpa mot heartless (fienderna i spelet) som lurpassar i alla hörn.

Förutom Trassel kommer även andra, nya Disney-filmer som Frozen, Big Hero 6, Toy Story och Monsters Inc vara med som världar i Kingdom Hearts 3. Även gamla världar från tidigare titlar som Hercules och Pirates of The Caribbean kommer göra en comeback i det nya spelet.

Det har gått över 15 år sedan Kingdom Hearts 2 släpptes. Många fans har tålmodigt väntat på en ny huvudtitel i Kingdom Hearts-franchisen. Men snart är väntan över. Kingdom Hearts 3 kommer till Playstation 4 och Xbox One den 29:e Januari 2019. Inför släppningen har vi gott om trailers vi kan titta på repeat om och om igen samtidigt som vi intalar oss själva att Kingdom Hearts 3 är faktiskt på riktigt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here