Disneyland är känd för att vara platsen utan ände, det finns inte nog med tid för att kunna se och uppleva allt som parken har att erbjuda. Det är nu dags igen att tråna efter en resa dit, Marvel får en egen del av parken dedikerad till sig.

Disneyland har haft dörrarna öppet sedan 1955 och har sedan dess gett familjer från alla hörn i världen en makalös upplevelse. Det var först 2001 som parken expanderades med Disney California Adventure Park, som nu kommer få en spännande expansion i sig själv med den Marvel tematiserade parken Avengers Campus som kommer redan i sommar. Efter att ha byggt den Star Wars tematiserade parken Galaxy’s Edge så känns det inte mer än självklart att det skulle komma en med Marvel tema.

Web Slingers Bild: Disney

Parken är än så länge bara skisser på papper men det som Disney har gått ut med ser oerhört lovande ut. En park är ingenting utan attraktion och Avengers Campus visar upp två än så länge, Web slingers: A Spider-Man Adventure och Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT. Den förstnämnda fokuserar på Spider-Man som råkat släppa lös Spider-Bots som springer omkring parken, det är nu upp till er att hjälpa honom få tag i alla. Attraktionen fungerar för alla längder och alla åldrar, däremot kommer den snurra, vara mörk och högljudd enligt beskrivningen på hemsidan. Den andra har Rocket från Guardians of the Galaxy som huvudperson(tvättbjörn?) på ett uppdrag att rädda de övriga medlemmarna Star-Lord, Drax, Gamora och Groot från The Collectors samling. Den är dock mer riktad åt tonåringar och vuxna, över 102cm, och inkluderar höga fall, mörker, höga ljud och ska vara läskig.

Bild: Disney

 

Det tar inte slut där, det kommer finnas områden att utforska och uppleva som våra Marvel hjältar redan gjort. The Sanctum är är Doctor Stranges hemmaboning, här finns ruiner som innehåller hemligheter och magi, så en kan passa på att lära sig ruinens hemligheter från Strange. Välkommet för alla åldrar och längder att ta del av, samt uppmuntras det att komma förbi på kvällen för att kunna se hur platsen flödar av magisk energi. Dessutom finns också Avengers Headquarters, samlingsplatsen för jordens mäktigaste hjältar som Iron Man, Captain America, Black Widow, Thor och Hulk. Här är alla åldrar välkomna att testa för att bli en ny rekryt för Avengers, och att utforska basen till sitt hjärtats nöje.

WEB Suppliers Bild: Disney

Utöver detta kommer det finnas Pym Test Kitchen, en härlig superhjälte tematiserade restaurang där teknologin att få saker att krympa och växa regerar, WEB Suppliers är en butik där det går att köpa allt som behövs för att hålla sig uppdaterad kring det senaste inom superhjälte teknologi och sist har vi The Collectors Warehouse, allt som går att tänka under ordet souvenir går att finna här från T-shirts till actionfigurer.

De superhjältar och skurkar som kommer gå att springa på i parken är Captain America, Black Widow, Black Panther, Okoye, Captain Marvel, Doctor Strange, Ant-Man, Wasp, Thor, Loki, Iron Man, Spider-Man, Star-Lord, Gamora, Groot och Taskmaster.

Portarna slår upp den 18 Juli denna sommar, så boka biljetter nu för ett äventyr olikt något annat.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here