Det blir inte några mer hemmamatcher nu i vår för Overwatch League. På grund av COVID-19 (Coronaviruset) ställs nu flera hemma event in.

I Asien har alla matcher varit inställda sedan Februari. Men nu ställs också de kommande evenemangen in som skulle spelats i Nordamerika och Europa. Flera länders regeringar har uppmanat att undvika folksamlingar, detta i ett försök att stoppa spridningen av Coronaviruset så mycket det går. Vissa länder befinner sig i karantän och har stängt ner skolor och sportevenemang. I och med detta har nu Overwatch League via ett officiellt uttalande på twitter beslutat att ställa in sina hemma event för att inte riskera sina anställda och fans hälsa.

Matcherna kommer fortfarande spelas och sändas live på youtube enligt en tweet av Pete Vlasticekica, VD för Activision Blizzard Esport.

”To be clear, we WILL be playing matches in March and April. We cancelled the events, not the matches (though we will have to move a few things around in the schedule to make this work),” skriver Vlastelica på Twitter.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here