Dragon Dawn of New Riders kommer som videospel 1

Outright Games tillkännagav idag att det har samarbetat med Universal Games och kommer släppa DreamWorks Dragons Dawn of New Riders som videospel 2019.

De introducerar en ny historia i det populära DreamWorks Dragons universumet och i februari nästa år får vi spela det. Spelet släpps i samband med lanseringen av den senaste filmtiteln DreamWorks Dragons serie: How To Train Your Dragon: Den Dolda Världen.

Dragon Dawn of New Riders kommer som videospel 2
Källa

Det är åtta år sedan den första filmen Draktränaren kom ut och berättelsen är lika älskad idag som då. Den har gett upphov till flera filmtitlar, tv-serier och mer. Terry Malham, CEO på Outright Games säger att det är ett ypperligt tillfälle att fördjupa äventyret och skapa en ny djupare historia.

Spelet utlovar två nya spännande karaktärer, Scribbler och Patch.  Man får gå med i en episk kamp för att rädda drakar och besegra en ny skurk, Eir, som kontrollerar drakarna för att utföra sina onda planer. Duon kommer att stöta ihop med häftiga fiender, utforska nya och bekanta platser samt interagera med bekanta favoritkaraktärer i detta roliga actionäventyret.

Spelet kommer att komma till PlayStation® 4, Xbox One, Nintendo Switch ™ och PC.

Trailern till den nya filmen How To Train Your Dragon: Den dolda världen kan du se här nedan:

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here