Inatt kom den tunga nyheten att Supernatural kommer avslutas. I ett videomeddelande på Instagram där skådespelarna Jensen Ackles, Jared Padalecki och Misha Collins (som respektivt spelar Dean, Sam och Castiel i serien) berättar de hur efter säsong 15 kommer serien inte längre att fortsätta. 

Serien har varit igång sen 2005 och handlat om de två demonjägare bröderna Dean och Sam Winchester, som under seriens gång slagits mot bland annat demoner, varulvar, vampyrer, änglar och Lucifer själv. Med över 300 avsnitt har serien varit populär under många år med miljontals tittare, samt dragit till sig en stor skara med dedikerade fans. Supernatural är just nu inne på sin 14 säsong, vars säsongsfinal ska ske i slutet på april.

Ackles och Collins har båda lagt upp videomeddelandet på sina respektive instagrams, Padalecki la upp en egen tribut till serien med en bild på honom och Ackles från när de filmade första säsongen. Det är minst sagt känslosamt att avsluta en serie efter närapå 15 år, men det ska bli olidligt spännande att se hur de knyter ihop det.

Efter 15 säsonger-Supernatural avslutas 1 Efter 15 säsonger-Supernatural avslutas 2

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here