Fantastic Four är en av Marvels tungviktare, som bildades redan innan X-men eller Avengers. I samband med att Disney köpt 20th Century Fox, som ägt rättigheterna till F4, har de fallit tillbaka hos Marvel som nu också ägs av Disney och det har därmed surrats en del om vad detta kan innebära för framtiden.

Marvel har inte ännu avslöjat något om vilka filmer som kommer ingå i Phase 4 av deras cinematiska universum, förutom att ge åtta olika datum när filmerna kommer ha premiär från och med 1 maj 2020 framtill 29 juli 2022. Om det är så att det kan bli en ny, nu Marvel kontrollerad, F4 film återstår att se.

Det som går att glädja sig över är att Marvel ska släppa en special serie av serietidningar som kommer heta Fantastic Four: Yancy Street. Serien kommer skrivas av Gerry Dugan och Greg Smallwood som båda skriver för Marvel, Dugan har skrivit mest för Deadpool från 2012 och framåt men också Uncanny Avengers, Nova och Hulk. Smallwood har skrivit mest för Moon Knight, men också för Defenders och S.H.I.E.L.D, samt skrivit serien Vampironica.

Fantastic Four får ny serie 1

Serien kommer handla om att teamet flyttar tillbaka till sitt gamla kvarter, och kommer utforska deras egna historia samt deras relationer med varandra. Planen är att serien ska ges ut vid kvartal som ska ge teamet tid och utrymme att hantera deras klassiska skurkar och miljöer i samma anda som deras skapare, Jack Kirby och Stan Lee.

Första numret ges ut den 21 augusti.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here