CW har släppt den första trailern för deras nya serie Batwoman, med Ruby Rose i huvudrollen som Kate Kane som tar på  sin egna dräkt och blir Batwoman.

Enligt den officiella synopsisen på serien så anländer Kate till Gotham för att Alice i Underlandet gänget är efter hennes far. Ledaren för gänget är Alice, spelad av Rachel Skarsten, och är en av Batwomans största motståndare. Kate, med hjälp av sin styvsyster Mary(Nicole Kang) och Luke Fox(Camrus Johnson), tar upp manteln efter hennes försvunna kusin, Bruce Wayne, som Batwoman. Fortfarande förälskad i sin ex-flickvän, Sophie, använder Kate allt inom sin makt för att bekämpa den psykotiska Alice.

I trailern kan man se, vad som verkar vara första avsnittet, att Batman har mysteriskt försvunnit och vad som har formats i hans ställe för att skydda staden är en privat säkerhets firma som heter The Crows. Sophie blir kidnappad av Alice gäng, som vill skicka ett meddelande till Gotham om att The Crows inte kan skydda dem. Kate tar sig till dit för att undersöka, slå några skurkar, samtala med hennes far och hitta ingången till The Batcave. Därefter tar hon på sig sin egna mantel och det sista vi får se är den ikoniska Batwoman dräkten med den röda Batsymbolen och det röda håret.

Serien saknar ännu ett premiärdatum men CW har avslöjat att den kommer visas på söndagar klockan 20.00. Högst troligt kommer serien också vara involverad i den kommande Crisis on Infinite Earths crossovern men det är ännu inte bekräftat.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here