Flera nya game modes men inget releasedatum ännu.

Fans fick en första titt på DLCn till Kingdom Hearts III under E3 tidigare i somras, även en till trailer under Tokyo Game Show i september men sedan dess har det inte sagts mycket och fans har ivrigt väntat på ett releasedatum.

Eurogamer var först ut med att berätta om att under Kingdom Hearts Orchestra-konserten i Osaka, Japan som hölls i helgen kom det fram lite nya detaljer. Regissör för spelet och Square Enix-veteranen Tetsuya Nomura var på plats och delade med sig av den nya informationen.
En av många besökare på konserten var Twitteranvändaren @mel_lifluous3 som publicerade nyheterna efterhand i en tråd i takt med att de kom ut.

I tråden framkommer det att nya game modes, Photo Mode, Slideshow Mode, Fast Pass Mode och något kallat Black Code.

Photo Mode är ganska självförklarande, här kan spelaren placera spelets protagonister (eller antagonister) framför en valfri bakgrund och leka runt med rekvisita och bakgrundseffekter. Exempel på rekvisita som visades upp under konserten var en gigantisk pannkaka, glitter och Dream Eaters.
I Slideshow Mode kan spelaren ta alla bilder som skapats i Photo Mode och lägga till musik, övergångar och zoomningar för att göra egna bildspel.

Fast Pass Mode och Black Code är lägen som låter spelaren ändra på svårighetsgraden. Fast Pass Mode låter dig i princip one shotta fiender och du kan lägga upp till sju stycken attractions eller spells ovanför combat-menyn.
Black Code gör det möjligt att sätta svårigheten till extra svår och till och med välja hur mycket HP du ska ha.

Enligt Twittertråden berättade Nomura även att DLCn kommer att släppas ”nästa månad”, vilket betyder december eftersom konserten hölls 30 november, men han kunde inte säga det exakta datumet eftersom ”folk skulle bli arga på honom.” Det framgick inte vad han menade med det, men cheferna på Square Enix kan vara en gissning.
Men @mel_lifluous3 påpekar också att detta har ännu inte bekräftats av Square Enix eller någon officiell press release, så ingenting är helt säkert ännu.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here