Den populära HBO serien Game of Thrones påbörjar snart sin åttonde och sista säsong, en säsong som har fansen redo med teorier om hur allting ska komma till ett slut. Fansen kan nu också se fram emot en speciell reunion med ensemblen, både gamla och nuvarande skådespelare från tv-serien ska vara med och ge ett ordentligt tack till alla fansen.

Specialen ska ha spelats in i Belfast tidigare i år, med Conan’Obrien som värd. Sean Bean, som spelade huvudrollen som Ned Stark under första säsongen, ska vara en av de återvändande aktörerna. Enligt tidningen EW ska Jason Momoa, som spelade Khal Drogo, ha rest till Belfast i år men det är oklart om det är för att vara med i specialen. Vilka det är som kommer medverka har ännu inte meddelats.

Specialen kommer inte visas på HBO, utan kommer finnas med på en samlingsbox med säsong 1-8 och finnas till försäljning någon gång under 2019 när sista säsongen avslutats. Det verkar, än så länge, inte finnas några planer på att visa specialen utanför boxen så om man vill ta del av den får man lägga undan lite av veckopengen.

Den åttonde säsongen har premiär i april 2019.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here