Hearthstones nya expansion- Saviours of Uldum

0
51

Hearthstone, Blizzards egna tagning på kortspel, har lanserat en helt ny expansion Saviours of Uldum. Det gäller att ha långärmat och solskydd för det är ut i öknen vi beger oss på denna resa, det är fullt av mumier, sand och en och annan förbannelse.

Förutom en drös med nya kort för alla klasser samt en hel del neutrala kort, så kommer också nio nya Quest kort. Poängen med Quests är som i vilket vanligt spel som helst, gör det som står och få en belöning(ibland rätt så saftig) Detta är andra gången sen 2017 som Quests är en del av en expansion, första gången var med Journey to Un’Goro. 

En till ny sak är tilläggningen av ett nytt nyckelord ”reborn”, som låter en minion komma tillbaka till spelplanen med 1 health efter att de besegrats första gången. Det är främst de nya mumiekorten som har detta som nyckelord, men finns några undantag som Colossus of the Moon och Bone Wraith. Hur spelarna kommer använda detta ska bli ypperligt intressant att se. För att se alla nya kort klicka här.

Bildkälla: https://playhearthstone.com/en-us/cards?set=saviors-of-uldum&sort=dateadded&order=desc

Det enda tragiska med expansionen är att den släpps nu lagom till sommarlovets slut, vilket antingen innebär att man får pressa sönder de närmaste dagarna eller stå ut med påsar under ögonen på jobbet eller i skolan. Oavsett vad så blir det olidligt spännande. Passa på att kolla på trailern för expansionen ovan, full med fart, fläkt och riktigt härlig musik. Dags att rädda Uldum!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here